KOULUTUKSET YRITYKSILLE

Alla muutamia esimerkkejä koulutustarjonnastamme. Kaikkia koulutuksia on mahdollista räätälöidä koulutettavien toivomusten ja osaamisen mukaan. Ellei toisin mainita, koulutuksiin osallistujilla tulee olla mukana kannettava tietokone tai Chromebook.

Tuomme tarvittaessa 20 kpl Acer Chromebook-tietokoneita koulutustilaisuuteen.

Pilvipalveluiden käyttö työyhteisössä

Siirtyminen pilvipalveluiden käyttöön tehostaa työskentelyä, helpottaa yhteistyötä ja parantaa yrityksen tuottavuutta. Koulutuksessa käydään läpi pilvipalveluiden perusperiaatteet yritysmaailman lähtökohdista käsin sekä opitaan käyttämään palveluita tarkoituksenmukaisesti, kuten luomaan, jakamaan ja työstämään yhteisesti materiaalia pilvessä. Koulutus räätälöidään aina yrityksenne tarpeiden ja reunaehtojen mukaiseksi.

Esitystekniikka

Hoidetaan yrityksenne esitystekniikka kuntoon! Avullamme löydätte sopivimmat laitteet ja sovellukset sekä saatte koulutuksen niiden tarkoituksenmukaiseen käyttöön

INFOGRAFIIKKA JA E-PRINT

 

Oletteko kyllästyneet ainaisiin powerpointeihin? Kaipaatteko yrityksenne viestintään uutta visuaalista ilmettä? Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa tutustutaan helppokäyttöisiin sovelluksiin, joilla tehdä visuaalisesti korkeatasoisia esitteitä ja esityksiä kokouksiin, nettiin ja printtinä tarpeenne mukaan.

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko tilata koulutuksen tai kysyä lisätietoja? Voit laittaa meille viestiä viereisen lomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen info@koulia.fi.

Puhelimitse meidät tavoittaa numerosta

+358 40 5460 69

YHTEYSTIEDOT

(Minna)

© KOULIA 2017-2019

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon

Kouluttajaosuuskunta Koulia | Untamontie 9, 01420 Vantaa | www.koulia.fi