top of page

KOULUTUKSET KUNNILLE

Koulutamme koulun koko pedagogista henkilöstöä koulun, oppilaitoksen tai varhaiskasvatuksen yksikön tarpeiden mukaisesti. Olemme erikoistuneet Google Workspace for Education koulutuksiin, mutta kouluttajillamme on osaamista myös Microsoftin työkalujen käytöstä.

 

Koulutukset voidaan suunnitella opettajille, kasvattajille tai koulunkäynnin ohjaajille. Peruskäytön lisäksi koulutamme myös erilaisia valmiita paketteja pedagogien suoraan käytettäväksi. Meiltä saat koulutusta robotiikkaan, ohjelmointiin ja pelillisyyteen opetuksessa. Koulutamme henkilöstön oppilaiden portfolioiden käyttöön käyttämällänne työkaluilla. 
 

Meiltä voi tilata myös kokonaisen tai puolikkaan vesopäivän. Suunnittelemme sen puolestamme ja toteutamme joko paikan päällä tai etänä. 

Kaikkia koulutuksia on mahdollista räätälöidä koulutettavien toivomusten ja osaamisen mukaan. Ellei toisin mainita, koulutuksiin osallistujilla tulee olla mukana kannettava tietokone tai Chromebook.

Tuomme tarvittaessa 20 kpl Acer Chromebook-tietokoneita koulutustilaisuuteen.

OTA YHTEYTTÄ

Haluatko tilata koulutuksen tai kysyä lisätietoja? Voit laittaa meille viestiä viereisen lomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen info@koulia.fi

Puhelimitse meidät tavoittaa numerosta

+358 40 5460 696
 

YHTEYSTIEDOT

(Minna)

Kiitos viestistäsi! Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

bottom of page